Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: Няма кой да спре най-добрия отбор на Световното първенство 2022

2002 година може да беше последната, в която видяхме Бразилия да играе “онзи” футбол, който плашеше съперниците още преди първия съдийски сигнал. 20 години по-късно обаче “новата генерация” дава смела заявка, че хубавите времена за “златистите” се завръщат, след като безспорно Бразилия играе най-скоростният, най-приятният и най-красивият футбол на Световно първенство 2022 в Катар. 
Макар и само в определени периоди, и то за няколко минути, Бразилия плаши със скорост, техника, креативност и искрено забавление на терена – четирите фактора, които формират термина “жого бонито”, използван за описание на най-великите бразилски отбори в историята (гледайте видеото за всичко интересно около играта на Бразилия, или продължете да четете). 

“Жого Бонито” – спиращият дъха стил на категоричния фаворит за титлата на Световно първенство 2022 
Бразилия изпитва сериозни затруднения в представянето си на най-големия футболен форум в последните 4 издания. Отборът достигна полуфинали само веднъж (2014), когато беше смачкан от Германия у дома със 7:1 – загуба, носеща своя отпечатък до ден днешен. 
През 2022 година “златистите” изглежда са се отърсили от случилото се – Бразилия изглежда заплашително, а още по-страшното е, че “селесао” се “пести” и не разгръща все още пълния си атакуващ арсенал. Звучи невероятно, но е факт – само в периоди от мачовете (и то не толкова големи) Бразилия играе ултра атакуващо, с добра преса и постоянен натиск. И с достигането до мачовете на истината, по всяка вероятност ще виждаме все повече класическото “жого бонито” в изпълнение на най-техничния отбор в Катар. 
Има ли по-добър отбор от Бразилия в Катар? 
Въпреки че Бразилия все още не е имала футболен “спор” с отбор от своята “черга”, “селесао” изглежда най-заплашителният, най-подготвният и просто най-добрият отбор на Световното. Защо? Гледайте видеото, за да разберете: 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg