Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: Никой не очакваше този отбор да е толкова впечатляващ на Световното 2022

Никой не говореше за отборите от Африка преди старта на Световното първенство 2022. Нещо повече -мнозина вещаеха нов провал на селекциите от Черния континент. И, докато Сенегал се класира вече за осминафинали за сметка на Еквадор, то можем спокойно да заявим, че Мароко е не само най-впечатлявщият отбор от Африка, но дори на целия шампионат. 
Най-впечатляващият отбор на Световното 2022? 
Поставян извън сметките за класиране в може би най-тежката група в Катар, съставът на Мароко демонстрира изключително грамотна игра в защита, скоростно нападение и отлично разбиране за силните и слабите страни на отбора. 
До момента Мароко записа равенство (0:0) срещу Хърватия, спирайки “шахматистите” да вкарат гол за първи път от 2006 година насам на Световното. Белгия пък за пръв път от 1994 година губи мач от груповата фаза на Мондиал. И това не е случайно.
Въпреки че остана без треньор само няколко месеца преди старта на мачовете в Катар, Мароко бързо се нагоди към неприятната ситуация. В състава беше върнат Хаким Зиеш (а и други играчи, които бяха в конфликт с предишния треньор), докато в същото време отборът заложи на най-силното си оръжие – защитата. Над 540 минути отборът не е допуснал гол, а ако не се стигне до изненада в последния двубой, Мароко ще се класира напред към елиминациите – нещо, което беше немислимо според специалистите преди старта на Мондиал 2022. 
Още за впечатляващата игра на Мароко гледайте във видеото и анализа на Стефан Йорданов:

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg