Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: Катарски фенове се подиграха с Германия, замесиха велик бивш играч на Бундестима

Германия се спаси срещу Испания, завършвайки наравно 1:1 във втория си мач от Световното първенство в Катар. Бундестима не успя да отмие напълно срама от загубата от Япония, която постави на карта участието на отбора на Мондиала.
Горчивият привкус от поражението от “самураите” остава, също както и действията на германските футболисти преди срещата. Целият отбор на Маншафта се обяви в протест на забраната на Катар за пропагандиране на “LGBTQIA+” общността.
При груповата снимка преди мача на терена германските футболисти излязоха демонстративно с ръка на устата. Това им действие символизира запушването на устите на хората, които смятат, че трябва свободно да пропагандират своите виждания и наклонности. 
Това предизвика бурна вълна от негативни реакции в целия свят. Безучастни не останаха и феновете на Катар, който вече се прости с участието си на Мондиала. Привържениците обаче не са спрели да ходят на стадиона, където ясно заявиха своята позиция.
Мнозина запалянковци присъстваха на двубоя между Испания и Германия в неделя вечер. Те прецениха срещата като удобен момент да отвърнат на удара на Бундестима, изваждайки снимки на бившия играч на Маншафта Месут Йозил и покривайки устата си с ръка.
Йозил е родом от Турция, но неотдавна се състезаваше за отбора на Германия. Той напусна със скандал през 2018 г., заявявайки, че усеща расизъм на всички нива, но най-вече сред хората в страната, които го определят като турчин, когато губи и германец, когато печели.
Ето как Германският футболен съюз атакува ФИФА заради забраната за пропаганда на “LGBTQIA+” общността

Fans in Qatar held up photos of Mesut Ozil and covered their mouths during Germany’s match against Spain.Ozil retired from international football in 2018, accusing the German FA of racism and disrespect, saying: “I am a German when I win and an immigrant when I lose.” pic.twitter.com/SE3mTMDead
— Eurosport (@eurosport) November 27, 2022

A fan holding a picture of Mesut Ozil at Spain vs Germany at Al Bayt stadium.pic.twitter.com/RHYAlUasmS
— FT90Extra (@FT90Extra) November 27, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg