Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: Как ъгълът на камерата може да е заблудил ВАР съдиите на Япония – Испания от Световното първенство

Япония стори една от сензациите на Световното първенство в Катар, побеждавайки с пълен обрат класния тим на Испания и едновременно с това елиминирайки световния шампион от 2014 г. Германия още в групите на Мондиала.
Освен всичко, “самураите” спечелиха и своята Група “E”, което е още един повод за гордост. Победата над “червената” фурия и по-специално вторият гол на азиатския тим за успеха породиха много въпросителни и негативни реакции.
Повод за това беше решението на съдийската бригада да зачете попадението на Ао Танака, след като първоначално го отмени поради напускане на терена на топката, центрирана за гола от Рицу Доан.
ВАР не показа кадрите, от които е взел решението, но при обстойно преразглеждане на различни такива ясно личи, че коженото кълбо всъщност е напуснало очертанията с пълния си обем.
Една от теориите гласи, че ВАР съдиите са наблюдавали ситуацията от “птичи поглед”. Ако това е вярно обаче, е изключително скандално, предвид технологиите, с които разполага в днешно време футболът.
Видео след зрелищния двубой показва как ъгълът е изключително важен при подобни ситуации и може да изиграе много лоша шега на човека, гледащ го. 

Different camera angle = different perspective Japan vs Spain delivered the drama and divided opinions last night #FIFAWorldCup pic.twitter.com/O9SznKG2P1

— Football Daily (@footballdaily) December 2, 2022

Ето гениалните решения на японския треньор Мориясу, за които никой не говори

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg