Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: Големи зулуми след една от изненадите на Световното първенство, коли горят в "сърцето на Европа"

Сериозни екцесии последваха след една от големите изненади по стадионите в Катар, където в момента се провежда Световното първенство 2022. Става въпрос за успеха на Мароко над Белгия с 2:0, който бе гръмко отпразнуван от запалянковци на африканската нация в Брюксел. 
Празненствата в центъра на белгийската столица вдигнаха “органите на реда” на крак, тъй като се наложи да бъдат затворени централните части, а това доведе до блокиране и на градския транспорт, сред който метрото и трамваите.

Полицията разположи водни оръдия и използва сълзотворен газ, за да разпръсне тълпите, които предизвикаха безредици след успеха на мароканската селекция, съобщи АП. Десетки хулигани запалиха факли, чупиха витрини на магазини и замеряха автомобили с тухли.
Кметът на Брюксел Филип Клозе призова футболните фенове да стоят далеч от центъра на града и каза, че властите правят всичко възможно, за да поддържат реда по улиците. Засега не е ясно колко души са били задържани по време на безредиците.
Вижте каква серия на Белгия спря Мароко и колко много значи успеха за победителите!

BREAKING NEWS Brussels, home of the EU parliament, ERUPTS in street riots as Moroccans ‘celebrate’ their victory over their now home country.Are we feeling enriched? pic.twitter.com/YI0h6nXSxt
— UNN (@UnityNewsNet) November 27, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg