Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Вече и в България – групов дейтинг между брандове и инфлуенсъри

“НА LOVE за инфлуенсъри и брандове” е първото събитие за групов дейтинг между инфлуенсъри и брандове, където всички участници избират 3 теми, които ги вълнуват и в рамките на 3 кръга от комуникация се запознават със заинтересовани в сферата на:
LIFESTYLE
BEAUTY
KIDS
TRAVEL
TECH
HEALTH & SPORT
FOOD & DRINKS
GIFTS & ENTERTAINMENT
BUSINESS & EDUCATION
Входът е свободен след регистрация, но условията за комуникация са предварително уточнени, за да се случи наистина групов дейтинг (group dating) и ефективно запознанство с цел партньорство.
Организаторите Radostna & Influencer Media Bulgaria обещават парти, новини в сферата на инфлуенсър маркетинга в България, неочаквани ситуации и подаръци от партньорите.
Фото и видео заснемането ще бъде активно по време на цялото събитие, а специални кътове за позиране и снимки ще радват всички посетители.
“НА LOVE за инфлуенсъри и брандове” е петото поред от събитията “Инфлуенсъри срещат брандове”, където на фокус е работата между създатели на съдържание и бизнеси, добри практики и нови контакти за потенциални партньорства. Множество колаборации се случват след края на всеки ивент и този път няма да е изключение.
Входът е безплатен след регистрация тук:  https://forms.gle/khzSVcpSWbDSB2e38 (побързайте, защото организаторите обикновено затварят за нови посетители след достигане на капацитета).
Ако искате да работите с инфлуенсъри, да се срещнете с млади свежи и енергични хора, които търсят нови канали за популяризиране на бизнеса си, ела на 22.06.2023 в Culture Beat Club от 18 часа. Носете си дигитални или физически визитки и доброто настроение.
Всички новини, партньори и какво да очаквате можете да следите във Facebook страницата на Influencer Media Bulgaria и събитието: https://www.facebook.com/events/768404711653458
За въпроси и желание да се включите по по-специален начин в събитието, смело пишете на radostna@influnecermedia.bg .
Видео от предишното парти на Influencer Media Bulgaria & Radostna вижте тук: https://www.instagram.com/reel/Co4FpmnqzxB/
Място: Culture Beat Club, терасата
Начало: 18 часа
Вход: свободен след регистрация 
The post Вече и в България – групов дейтинг между брандове и инфлуенсъри appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg