Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Велизар Димитров: Миодраг Йешич беше страхотен! Забрани ни да казваме "трагедия" след мач

Легендата на ЦСКА – Велизар Димитров, сподели за шока след трагичната случка с бившия треньор на “армейците” Миодраг Йешич. Сръбският специалист загина при автомобилна катастрофа в своята родина.
Димитров е възпитаник на Йешич. Под негово ръководство той печели една от трите си титли с “червените” – тази през сезон 2004/2005 г., както и постига победата над европейския клубен шампион Ливърпул насред “Анфийлд” и двете такива за отстраняването на Байер Леверкузен.
“Много е тежко! Шокирах се, щом разбрах за трагедията. Йешич ми беше не само треньор, бяхме и приятели. Гостувал съм му в Белград. Когато прочетох какво се е случило, не можех да повярвам. Но за съжаление се случват такива неща в живота и нищо не може да се направи”, коментира Димитров пред “БЛИЦ”. Той разкри колко добър човек всъщност е бил Йешич.
“Йешич беше страхотен човек, много ми е тежко, трудно се говори в такъв момент. С него имахме само хубави моменти, спечелихме шампионската титла 2005 година. Той беше треньор с много качества и умения. Отнасяше се перфектно с всеки човек от клуба. Не мисля, че има някой, който да каже лоша дума за него.
Гостувал съм му в Сърбия. Преди години ходихме в Италия и участвахме в турнир на малки вратички. И минахме по същия път между Рума и Ярак, където се е случила трагедията вчера”, спомни си бившият нападател и сподели изискване от работата на сърбина в съблекалнята на “армейците”.
“Чувахме се доста често – по празници, за рождени дни. Той идваше често и в България, винаги ми се обаждаше и се виждахме. Огромна загуба, много е тежко да се говори в такъв момент. Но искам да ви разкажа и още нещо. Йешич имаше една приказка и винаги ни казваше да не използваме думата “трагедия”, когато паднем в някой мач. След загуба се ядосвахме в съблекалнята и казвахме “трагедия, трагедия”, а той ни отвръщаше: “Трагедията е в живота, в спорта няма трагедия, а загуба”. Той вече беше минал през огромна трагедия със загубата на дъщеря си. Жалко, че и с него така се случи. Мир на душата му”, завърши Велизар Димитров.
Ето как “червена” България се сбогува с Генерала

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg