Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Вбесиха Роналдо по деликатна за него тема

Световният шампион с Бразилия от 2002-а година – Роналдо, се изнерви на някои въпроси по време на интервю пред неговия влог в интернет. Той направи сериозно становище няколко дни, след като Селесао отпадна от Мондиал 2022 от Хърватия на четвъртфиналите, след като играчите на Бразилия бяха критикувани за тяхното поведение, танци и всякакви странични неща.
Бившият нападател с интересна прическа от Мондиал 2002 смята, че тези критики са от „нямане какво да се прави“ и защити селекцията на Тите.
„Това няма никаква логика, за Бога. Нямате какво да правите ли, че говорите тези неща? След като ги съдите за прическата, значи няма за какво друго. Отидете и си намерете занимание“, каза Роналдо.
През миналата седмица един от съотборниците в Бразилия на Селесао – Вампета, критикува нападението на родината им, че всички са изрусени и сравни играчите с тези на Аржентина.
„Вижте ни защитата, след което халфовете. Накрая стигаме до всичките ни руси нападатели. Мондиалът е 30 дни, вижте как се държи Мбапе. Те се борят един за друг, вижте аржентинците“, каза той пред „Bate Pronto”.
През 2002-а, когато Бразилия вдигна титла №5 в историята си Роналдо беше с емблематичната и до ден-днешен прическа „каскао“, която е помнена от всички фенове на футбола досега.
ВСИЧКО ЗА МОНДИАЛ 2022 МОЖЕ ДА ЧЕТЕТЕ ТУК

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg