Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Васил Терзиев иска 1 лв. заплата като кмет на София

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев ще работи със заплата от 1 лев, ако успее да спечели изборите. Това обеща IT предприемачът в ефира на „Дарик“.
Васил Терзиев е кандидат на обединението между „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и „Спаси София“. Той е един от най-успешните млади предприемачи в сферата на технологиите. В ефира на „Дарик“ той обеща, че иска символично заплащане, за да работи за бъдещето на столицата.
„Аз няма по никакъв начин да се възползвам от публична дейност. Няма да крада хората“, обеща Терзиев.
Кандидат-кметът посочи още, че на София трябва да се гледа като на продукт, който да е конкурентен на европейската карта, като по този начин убедиш хората да изберат за уикенда българската столица вместо Рим или Виена. Според него през мандата на Йорданка Фандъкова не е направено достатъчно за развитието на културния туризъм. Целта му като кмет ще бъде и да повиши качеството на градския транспорт. „Смятаме да стане с 30% по-бързо придвижването с обществения транспорт“, посочи той.
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
Други проблеми, които Терзиев отбеляза, са тези с некачествените ремонти.
„Проблемът е на няколко нива. Първо е самото проектно планиране. Има страшно много дупки в заданието. И изпълнителят вместо да следва до запетаята какво е написано, му се налага да взема доста големи решения по свое усмотрение, което не е добре. Там идва вторият проблем – качеството на изпълнението. После идва качеството на контрол, който много пъти го няма. Има и много голяма несъразмерност между стойността на даден ремонт и наказанието да не го направиш. Не може проектът да бъде за 5 млн., а глобата 100 000 лв.“, обясни Терзиев. Според него едно от решенията е общината да покани строителни фирми отвън. Ако искаме да се научим как се прави, може би трябва да поканим португалска компания да дойде тук за наш срам да ни нареди паветата“, коментира той.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Васил Терзиев иска 1 лв. заплата като кмет на София appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com