Валери Божинов с нова работа – подписа договор до 31 юли със "Sky Italia"

Известният български футболист Валери Божинов официално е подписал договор с медийния гигант Sky Italia, съобщава Sportal.
Контрактът му е до 31 юли и включва между 15 и 20 платени участия, в които ще бъдат анализирани мачовете за Купата на Италия, тези от Серия Б, Лига Европа и Лига на конференциите, както и част от двубоите от елитната Серия А, за които телевизията държи правата за излъчване.
Първото участие на Божинов ще бъде още днес (6 януари), а голяма част от предаването ще бъде посветена на легендарния Джанлука Виали, който почина на 58-годишна възраст.
„Да, от днес парафирах със Sky до 31-ви юли. За мен това е много голямо признание. Ясно е, че имам още много да уча, но пред себе си виждам нови хоризонти. Сега гледам на футбола от друга гледна точка. Амбициран съм и искам да се развивам. За мен това е голяма възможност и благодаря на Sky“, заяви българският нападател пред изданието и допълни:
„Много италиански легенди минаха по този път, включително и Джанлука Виали, мир на праха му. В момента уча, тъй като досега съм бил само професионален футболист. Искам да опитам нови неща и да науча още много“.
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg