Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бюти тенденциите на 2023: Страничен бретон

Помните ли, когато страничният бретон царуваше? В началото на века много дами носиха тежки странични бретони (а ла Рийз Уидърспуун на Златните глобуси през 2007). Въпреки че този модел изчезна, за да отстъпи място на плътните бретони тип пони, изглежда, че тенденцията отново се готви на „нисък старт“, за да се завърне.
Имайки предвид факта, че през последните няколко години не е имало Y2K тенденция, която да се задържи особено дълго, „Indie Sleaze“ (страничен бретон с тежка очна линия) определено се налага бавно, но много сигурно.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Страничният бретон ще започне да се търси все повече тази зима, като през 2023 се предвижда най-сериозен ръст на тренда. Разбира се, в комбинация с небрежен и обемен сешоар. Ако решите да изпробвате тенденцията, не е лоша идея да инвестирате в продукти за стимулиране на корените (т.е. спрей за обем), за да подобрите допълнително визията.
Като оставим настрана цикличния характер на тенденциите, страничните бретони отново набират популярност поради същите причини, поради които бяха популярни и преди: стоят добре върху почти всички типове коса, лесно се персонализират и не ангажират с поддръжка, колкото пълните такива.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg