Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Българският национал Васил Божиков призна, че лично Ганчев го е потърсил за ЦСКА

Българският национал и вече бивш играч на Слован (Братислава) – Васил Божиков призна, че е провеждал разговори с ЦСКА за евентуално негово преминаване на стадион “Българска армия”.
34-годишният футболист, който не е играл от пролетта и се раздели със своя клуб през лятото, обаче е бил категоричен, че България и 31-кратният шампион не са опция за него към момента и той гледа посока чужбина.
Той беше свързван с “армейците” в началото на годината, но до сделка така и не се стигна, поради нежеланието на бранителя да се завърне в родния елит. 
“Чухме се с ЦСКА тогава. Но му казах на собственика г-н Ганчев, че гледам към чужбина. Това ми е целта. За връщане в България засега не виждам смисъл. Обаждаха ми се отбори, както ти казах, водих разговори, но отказах. Не се е стигнало до някаква по-сериозна крачка. Ако на някой отбор в чужбина му трябва по-опитен играч като мен, ако ме оценят, аз съм окей”, заяви Божиков пред “Тема Спорт”. Той разкри и каква е причината за това негово решение.
“Нещата не опират само до условията по отношение на България. Искам да е в отбор, който наистина ме иска и го показва това нещо”, допълни още той.
Ето с кой свой талантлив защитник междувременно “червените” преподписаха

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg