Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Българинът, играл в Мароко: Там, ако направиш 5 поредни 0:0, те носят на ръце

Крилото на Локомотив (София) Юлиян Ненов сподели дали е очаквал успеха на Мароко на Световното първенство по футбол. Той е единственият български футболист, играл в страната. Това се случи през 2019 г., когато премина в мароканския Дифаа Хасани.
“Ако трябва да бъда честен, не очаквах Мароко да достигне полуфинал. Гледах всички мачове на Мароко, те играят много убедително. Опасни са в атака, в защита са сигурни. Заслужено победиха Белгия, Испания, Португалия. Никой досега на шампионата не е успял да им вкара”, коментира Ненов пред “България Днес”.
Той сподели и очакванията си от полуфинала тази вечер между “атласките лъвове” и актуалния световен шампион Франция.
“Вече дори няма да е чак такава изненада да отстранят Франция, защото на полуфинал всичко може да стане. Доста се поизмориха мароканците. Според мен обаче и само на адреналин могат да издържат срещу французите. Ако им тръгне мачът, както искат, без да допуснат гол, като нищо може да победят”, сподели футболистът на столичните “железничари”.
“Там се играе здрав футбол, разчитат много на физика, на единоборства. Играта в защита за тях е издигната на пиедестал. Ако свършиш в пет мача поред 0:0, ще те носят на ръце. Може би нашият шампионат е малко по-добър. Тук имаме отбори, които вдигат нивото, като Лудогорец, ЦСКА, Левски”, каза още крилото. А ето какви цели си постави треньорът на Мароко в Катар. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg