Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

БФС пусна билетите за България – Сърбия, цените са между 10 и 50 лева

С публикация в официалния си сайт, Българският футболен съюз обяви, че стартира продажбата на билети за домакинството на националния ни отбор срещу Сърбия от квалификациите за ЕВРО 2024!

Двубоят е насрочен за 20 юни (21:45 часа) и ще се проведе на стадиона на Лудогорец в Разград.
Цените на талоните са между 10 и 50 лева и ще могат да бъдат закупени от сайта на „Eventim“, както и на касите на „Хювефарма Арена“, но от 16 юни (включително).
От родната Централа допълниха и че „привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването от европейските квалификации срещу Литва на 17 юни в Каунас, следва да заявят намерението си на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349, като предоставят трите си имена, дата и място на раждане“.
Ето какво гласи цялата публикация на БФС:
„Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на „А“ националния ни отбор от квалификациите за Евро 2024 срещу Сърбия. Двубоят ще се проведе на 20 юни, вторник, от 21:45 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.
От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 16 юни, петък, пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на стадиона в Разград.
Цените на пропуските са както следва:
Сектор А – 12 лв.
Сектор Б (Моци) – 10 лв.
Сектор Г – 10 лв.
Сектор В – 15 лв.
ВИП билет – 50 лв.
БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (15 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.
Привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването от европейските квалификации срещу Литва на 17 юни в Каунас, следва да заявят намерението си на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349, като предоставят трите си имена, дата и място на раждане“.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Каква е средната възраст на разширения състав на България?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg