Бургас потъна в скръб заради тази новина

Личният състав на ОДМВР-Бургас е в покруса след поредната скръбна новина, че са загубили предан на реда и закона колега, пише „Флагман“.
Снощи в съня си е починал началникът на сектор „Криминална полиция“ в Пето РУ-Бургас Михаил Стоилов, на 48 години. Никакви признаци не е имало за тази внезапна потресаваща смърт.
Всеки ден топ криминалистът спортувал, а в събота и неделя редовно правел маратони в Морската градина. Няма обяснение за тежката загуба, казват полицаите. Снощи Стоилов вечерял и си легнал рано, защото днес е имал достатъчно много задачи. Сутринта съпругата му се учудила, че все още не се събужда. Докоснала го и с ужас установила, че е починал.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Полицаят има две деца, студенти. Утре в 13 ч. ще бъде погребението в Гробищния парк на Бургас.
Михаил Стоилов е полицай от кариерата. Започва като редови униформен инспектор в Първо РУ и след като бързо доказва качества на професионалист, е преместен в групата за борба с организираната престъпност. По-късно става началник на криминална група в РУ-Приморско, след което е повишен до началник на Криминална полиция към Пето РУ-Бургас.

Само преди броени дни Пето РУ-Бургас по същия шокиращ начин загуби своя началник на охранителния сектор – Живко Енев. Той почина на 20 ноември – в перфектно здраве, след като няколко дни по-рано пострада при нелеп инцидент и получи над 30% изгаряния. Състоянието му бе несъвместимо с живота.
The post Бургас потъна в скръб заради тази новина appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com