Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бруталната тренировка на 18-годишния Майк Тайсън, която показва, че е от друга планета (ВИДЕО)

Зад успешния боксьор се крият хиляди часове прекарани в тренировки – било то силови или технически. Един от най-великите бойци – Майк Тайсън, който е видял всичко възможно в този живот, отлично знае това.
Легендата на световния бокс с лекота нокаутираше опонентите си в най-силните години от своята кариера, като не им оставяше никакви шансове за изява срещу себе си. Според мнозина това се дължи именно на неговите напрегнати и дори непосилни за обикновения човек тренировки.
Съвсем наскоро в социалните мрежи бе разпространено видео на 18-годишния Майк Тайсън, който усилено тренира своя врат – зона на тялото, която е от изключително значение за един боксьор.

Във видеото, което ще намерите в края на материала, можете да видите колко интензивна е тренировката на врата му. Сами можем да разберем, че не е изненада защо Железния Майк се превърна в такъв феномен в боксовата общност.
Има много малко боксьори, които се доближават до Железния Майк в наши дни. Много страшилища в тежка категория като Тайсън Фюри, Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър се сравняват с американеца, но мнозина се питат дали въобще са щели да го докоснат в евентуален мач помежду си.
Ето и видео от тренировката на Тайсън:

Mike Tyson had a 20 inch neck at the age of 18. Here is how he achieved this. pic.twitter.com/Rd9tIISFpp
— Historic Vids (@historyinmemes) December 21, 2022

ВИЖТЕ ОЩЕ: Конспиративната теория от първия мач на Майк Тайсън, след като излезе от затвора.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg