Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бразилският доктор с обещаващи новини за Неймар преди срещата с Южна Корея

В лагера на националния отбор на Бразилия трепнат в очакване да разберат дали лидерът на тима Неймар ще бъде на линия за предстоящата осминафинална среща на “Селесао” срещу Южна Корея на Световното първенство по футбол.
Докторът на бразилския отбор – Родриго Ласмар, предостави актуална информация за контузиите на Неймар и Алекс Сандро преди осминафиналния сблъсък с Южна Корея в понеделник. Той поясни, че има малка вероятност Неймар да бъде на разположение за Тите.
“Що се отнася до Неймар и Алекс Сандро, смятаме, че разполагаме с време и има възможност те да са на линия”, каза Ласмар пред медиите.
“Нека видим как ще се развият нещата – двамата все още не са започнали да тренират с топка и ще го направят утре. Ще бъде важно да видим как ще реагират на този нов стил, така че в зависимост от това ще вземем нашето финално решение”, добави още медицинското лице.

Припомняме, че Неймар получи травма в глезена по време на първата среща на Бразилия срещу Сърбия в груповата фаза на Мондиала. Той трябваше да напусне срещата преждевременно в 80-ата минута и пропусна остатъка от мачовете на “Селесао” в групата.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Тиаго Силва се “разправи” с Каземиро.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg