Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бразилия – Южна Корея по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?

Ден номер 16 от програмата на Световното първенство по футбол приключва с двубой, който въвлича най-големия фаворит на Мондиал 2022 според специалисти и анализатори – Бразилия. Срещу „селесао“ се изправя една от сензациите на тази фаза – Южна Корея.
Азиатската страна попадна в група с европейския шампион от 2016 година – Португалия, както и тимът, който изхвърли „мореплавателите“ от Мондиал 2018 – Уругвай. Там бе и тимът на Гана, за да бъде завършена максимално „групата на отмъщенията“ (всеки отбор има история с всеки от останалите).
В крайна сметка Южна Корея победи Португалия и не загуби от Уругвай, като единственото поражение дойде от… Гана. Сега за отбора предстои мач, в който няма какво да загуби, тъй като никой не дава големи шансове на страната.

По всяка вероятност голямата звезда на селекцията на Тите – Неймар, ще може да вземе участие в сблъсъка. Аут от мача обаче са Алекс Сандро, Габриел Жезус, Алекс Телес, както и Данило, който е под въпрос. Ким Мин-Че пък няма да може да вземе участие за своята страна.
Коя телевизия ще излъчи Бразилия – Южна Корея от Мондиал 2022?
Бразилия и Южна Корея се изправят един срещу друг в понеделник, 5-и декември, от 21:00 часа българско време на стадион „974“. Сблъсъкът ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и по БНТ 3. Можете да следите мача Бразилия – Южна Корея от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.
Вижте и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg