Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ботев Пловдив си осигурява Станислав Генчев с финансово предложение от "друго измерение"

Ботев Пловдив продължава да е без старши треньор, след като наскоро приключи периода в клуба за Желко Копич. По този начин “канарчетата” започнаха търсенето на нов специалист, а за такъв бяха спрегнати имената на редица български треньори.
Според БЛИЦ обаче, новият водач на Ботев Пловдив може да е 41-годишният Станислав Генчев. Специалистът натрупа опит през последните години в Първа лига, а през настоящия сезон е част от елитния Локомотив София. Към “железничарите” има контракт до края на кампанията.

“Канарчетата” са предложили изключително висока заплата за стандартите на българския футбол на родния специалист, който изведе клуба си до осма позиция преди паузата за Мондиал 2022.
“Железничарите” обаче се отчетоха със страхотни резултати, сред които победи над Лудогорец и Левски, както и две ремите с ЦСКА за първенство.
Генчев е получил предложение за повече от три години от Ботев Пловдив, а междувременно е подходил уважително и е предупредил шефовете на Локомотив за полученото предложение.
Вижте плановете на Ботев Пловдив за зимната подготовка!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg