Босът на Локомотив София Иван Василев отговори за варианта Станислав Генчев в Ботев Пловдив

Финансовият благодетел на Локомотив София – Иван Василев, разкри, че Ботев Пловдив дейстително се интересува от треньора на столичните „железничари“ Станислав Генчев.
Евентуална подобна сделка обаче е далеч от осъществена, тъй като специалистът има договор със столичани до края на сезона. Василев от своя страна почти напълно отрече възможността наставникът на „червено-черните“ да поведе „канарчетата“.
„Положението си е старото – Генчев си е старши треньор на Локомотив (София). Няма абсолютно нищо. На него от Ботев са му се обаждали миналата седмица. Било информативо. Може и да го искат, но той има договор с нас. Трябва да разговарят с мен“, категоричен беше той пред „Тема Спорт“. Василев разкри и какви могат да бъдат условията за подобна сделка.
„Нали се сещате, че няма как да го пусна без трансфер. За да го освободя, трябва да се плати. Станислав е много коректен. Обади ми се и ми каза, че са го търсили. Ако има нещо сериозно, трябва да разговарят с мен. Договорът му с Локомотив е до края на сезона.
Засега няма нищо. А и ние нямаме време, скоро ще започнем подготовка, предстои ни лагер. На мен от Ботев никой не ми се е обаждал. Доколкото разбирам, те са ориентирани към чужденци“, загатна босът.
Сред основните претенденти за поста при пловдивчани са Неманя Миланов, който ръководи втория тим на „канарчетата, както и треньорът на руския Виста – Домагой Косич. Като възможен вариант остава и Любослав Пенев.
Ето с каква оферта се твърди, че „жълто-черните“ се опитват да изкушат Станислав Генчев 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg