Бомбастична оферта! Сензационен отбор извади 4 млн. евро за Филип Кръстев

Сензационна оферта е отправена за играещия под наем в Левски Филип Кръстев. Тя е от португалския Витория Гимараеш. Предложението е на стойност малко над 4 млн. евро, съобщава „Спортал“.
Португалците искат на вземат родния национал под наем до края на настоящата кампания. Идеята е след това да го закупят срещу въпросната сума, като бъде включена подобна опция в контракта.
Както е известно, Кръстев е собственост на „Сити Футбол Груп, които държат правата на 21-годишния халф чрез техния отбор от Белгия Ломел. Все още няма постигната договорка, като двата клуба са в преговори. Въпросната компания притежава и английския гранд Манчестър Сити.
В момента Кръстев играе под наем в Левски до края на сезона. От „Сити Груп“ обаче имат възможност да го привикат, ако имат по-добър вариант за бъдещето на талантливия футболист.
Гимараеш още през изминалото лятото е изпратил оферта за Кръстев, но тогава тя е била доста по-ниска и англичаните категорично са в отхвърлили, а и желанието на футболиста е било да бъде коректен с Левски и да не напуска малко, след като му е бил удължен наемът на „Герена“.
В момента кандидатът за Кръстев заема шестото място в португалската Примейра лига с актив от 23 точки.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Филип Кръстев е в Англия, Манчестър Сити взе важно решение за звездата на Левски

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg