Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бойко Борисов: България си има Меси – това съм аз – в политиката

По време на провеждащото се Световно първенство по футбол лидерът на политическата партия ГЕРБ – Бойко Борисов, направи любопитна препратка към един от футболистите, които са считани за емблеми на този спорт. А именно – звездата на Аржентина Лионел Меси.
Борисов направи този коментар, тъй като вярва, че е “най-подходящият за министър-председател – можещ, знаещ, измъкващ от кризата”. По този повод бившият състезател на Витоша Бистрица отсече, че “България има своя Меси в това отношение”.
УЖ ФЕН НА ФУТБОЛА, А С НЕМИСЛИМ ГАФ: БОЙКО БОРИСОВ ОБЪРКА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО ЗА МЕСИ
Бойко Борисов се сравни с Лионел Меси
“ГЕРБ има два варианта – премиер си имаме, мисля че все още в ГЕРБ по-добър от мен няма. Само че такова правителство на малцинството надали е най-доброто за стабилност в момента. По-скоро още не е узрял политическия елит…и Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол.

България си има Меси в това отношение, и това съм аз. Вторият вариант пред нас е да предложим вариант за премиер, който все пак да мине и да има разговор и да обясни на тези колеги, че катастрофата в която вече сме се ударили, но дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последици.
Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер срещу бежанците. Това преди години беше първата идея, срещу която така съм тропал по масата, че не можете да си представите” – отсече Борисов.
Интересни и важни новини за Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg