Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Билал Бари зарадва десетки деца, събрали се в памет на Васил Левски (ВИДЕО)

От носителя на Купата на България Левски информираха, че техният нападател Билал Бари е наградил призьорите в турнир, който е в памет на Васил Левски. Той се е състоял в зала „Скаптопара“ в Благоевград. Ето какво написаха „сините“ по темата:
„Нападателят на „Левски“ Билал Бари взе участие в награждаването на призьорите в традиционния турнир в памет на Васил Левски в зала „Скаптопара“ в Благоевград. Той се проведе за девета година и в него участваха деца от всички училища в града. Надпреварата се организира от фенклуб „Ултрас Левски Благоевград“ с помощта на Община Благоевград и Националния клуб на привържениците на „Левски“.
Възпитаниците на 6 СУ „Иван Вазов“ победиха с 1:0 на финала момчетата от 4 ОУ „Димчо Дебелянов“. На трето място завършиха възпитаниците на 3 ОУ „Димитър Талев“.

Билал Бари връчи и индвидуалните награди на отличилите се в турнира. За „Най-добър вратар“ бе избран Антон Петев от 6 СУ, за „Най-добър защитник“ – Димитър Марчин от 4 ОУ, за най-добре представило се момиче в надпреварата – Карина Руменова от 11 ОУ, а за „Най-полезен играч“ – Мартин Забунов от 4 ОУ. Голмайстор на турнира с 5 гола стана Димитър Тодоров от шампионите – 6 СУ“.
За отбора на Бари предстои тежък сблъсък с хегемона у нас Лудогорец, като Левски пусна надъхващ клип за феновете преди дуела с „орлите“ (ВИДЕО).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg