Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бивш вратар на тима: Без феновете Левски нямаше да е там, където е сега

Бившият вратар на Левски Милан Миятович разкри, че продължава да следи какво се случва с клуба, в който игра преди 3 години. Черногорецът в момента е футболист на саудитския Ал Адала, а след паузата за националните отбори му предстои двубой с Ал Насър на Кристиано Роналдо.
„Следя какво се случва в Левски. Знам, че клубът беше и продължава да е в тежка ситуация. Феновете са основната движеща сила, която помага на отбора. Мисля, че стъпка по стъпка нещата ще се стабилизират. Време е клубът да се върне там, където е неговото място“, каза Миятович пред БНТ.

Вратарят призна, че изпитва яд затова, че не е бил част от отбора, когато „сините“ спечелиха Купата на България. „Знаех, че Левски е велик клуб и рано или късно успехите ще дойдат. Видях какво значи за феновете и каква любов показват на футболистите. Тъжно ми е, че не успяхме заедно да вдигнем трофей, но се радвам за играчите и хората. Те го заслужават“, сподели той.
Запитан какво би пожелал на феновете на Левски, черногорецът заяви: „Да продължават да подкрепят клуба си, да помагат на отбора и да го обичат, както досега. Без тях може би Левски нямаше да е там, където е сега“. Днес стана ясно, че български кмет е дарил сериозна сума на Левски за дълга към НАП. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg