Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бивш белгийски селекционер: Думите на Де Бройне не трябваше да излизат наяве

Един от основните футболисти на националния отбор на Белгия – Кевин Де Бройне, направи наскоро доста любопитно изказване, заявявайки, че селекцията на „червените дяволи“ е твърде стара и няма шанс да спечели Световното първенство по футбол в Катар.
За тези свои думи плеймейкърът на Манчестър Сити си навлече доста критици, а към тях се присъедини и бившият национален селекционер на Белгия – Марк Вилмотс.
„Случиха се неща, които не трябваше да се случват никога. Създадох тази група и ги научих да се уважават един друг, а не да се критикуват“, заяви Вилмотс пред „Het Nieuwsblad“.
„Така че това, което направи Кевин Де Бройне, не беше правилно. Ако има някаква критика към отбора, трябва да я запази в тайна. Думите на Кевин не трябваше да излизат наяве. Споровете на терена или изявленията в медиите не са от полза за никого“, добави още белгийският специалист.
Припомняме, че след тази изява на белгийската звезда, стана ясно, че е имало голяма свада в съблекалнята на „дяволите“. Стигнало се е до разправа между няколко футболисти, сред които е бил и самият Де Бройне.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вълненията в Брюксел след загубата на Белгия от Мароко.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg