Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович: Желая на Саша Илич да има късмета да избира нови футболисти, да има право

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю пред „Тема Спорт“, в което коментира шансовете на „червените“ за титлата в Първа лига през сезон 2022/23.
„Има още много мачове. Вярвам обаче, че ЦСКА може да го направи – да стане шампион. Ако успеят да докарат качествени футболисти на някои позиции, на които им липсват такива, ще могат да продължат по тази възходяща линия“, заяви босненецът и допълни:
„Трябва да се използва подемът и да се обединят феновете, които са силното им оръжие. С мощна подкрепа от трибуните на Лудогорец ще му е трудно. Въпреки, че в Разград пак имат много качествени играчи. Но, ако първенството продължава по този начин от есента, давам повече шансове на ЦСКА“.
55-годишният Акрапович бе попитан и дали, след като знае как се прави селекцията на „Армията“, смята, че Саша Илич ще успее да реализира идеите си: „При мен помните каква беше ситуацията с новите играчи, но не искам да се връщам към тази тема. От сърце желая на Саша Илич да има късмета да избира нови футболисти, да има право. Всички в ЦСКА трябва да усещат тази възможност и след толкова много години да се качат на върха“, бе отговорът на бившия наставник на Локомотив Пловдив, който в момента е начело на Ал-Уехда (Саудитска Арабия).
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Съдбоносен ден за ЦСКА – подписа важен меморандум за новия стадион!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg