Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бивша звезда на Ливърпул отсече: Отборът се разпада, Клоп трябва да се оттегли

Бившият футболист на Ливърпул Дитмар Хаман никога не се е притеснявал да изразява мнението си за мърсисадйци. Сега обаче германецът стигна до крайност, която със сигурност няма да се хареса на „червените“ фенове.
Хаман, който е един от вечните любимци на феновете от „Анфийлд“, е на мнението, че отборът не е това, което представлява и Клоп трябва да поеме отговорност и да подаде своята оставка.
„Мисля, че ще е най-добре и за двете страни, ако се разделят през предстоящото лято. Отборът се разпада през последните няколко месеца и Клоп трябва да се оттегли“, каза 49-годишният специалист за „Sky Germany“.
„Да, знам, че ще бъде трудно, тъй като той доста време води Ливърпул, има известна доза емоция в подобно решение, но това е самата реалност“, добави още германецът.
Ливърпул не прилича на себе си

Феновете на футбола отлично знаят през какви трудности преминават мърсисайдци през сезона. Ливърпул показва сериозен регрес в играта си и според мнозина изглежда сякаш футболистите на Юрген Клоп са загубили своята мотивация. „Червените“ са аут от Шампионска лига и практически шансовете им за успех във Висшата лига са минимални.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Главоболията за Клоп нямат край: Още един играч пропуска остатъка от сезона.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg