Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бербатов посочи как Юнайтед може да има "страхотен сезон" и кой играч им е нужен

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, говори за това как тимът все още може да има успешен сезон. Българинът отново изрази мнение, че клубът трябва да се бори за нападателя на Наполи Виктор Осимен и коментира защо отборът не успя да се класира на финал в Лига Европа.
“Да кажем, че ако се класират за топ 4 и спечелят ФА Къп, знаете ли, тогава това ще бъде страхотен сезон според мен. Ако не спечелят Купата, но се справят сред първите четири, това е добър сезон. Ако не се класират за челната четворка, защото напрежението е налице сега, това не е добър сезон”, заключи Бербатов.

Бившата звезда на тима е разочарован, че “дяволите” не стигнаха до финала на Лига Европа, но има предположение защо стана така.
“Чувствах се така, сякаш напрежението ги обхвана напълно, и то доста бързо. Трябва да знаете как да печелите точки, дори ако играете зле. Защото това правят шампионите. Понякога не го правите и това не е Вашият ден… Но формата на Юнайтед като гост очевидно е лоша и със сигурност трябва да работят върху това през следващия сезон”, посочва той.
Запитан кой нападател би искал да види с екипа на Манчестър Юнайтед, Бербатов заяви: “Виктор Осимен. Головете, които вкара, скоростта на игра, той е просто роден голмайстор. Знае точно къде да бъде на терена и как да вкарва голове, и то важни голове”. А ето кои са трите най-добри опции за нов нападател в Юнайтед.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg