Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бенефит услугата CoolFit вече си партнира с Български лекарски съюз и Българска Асоциация на професионалистите по здравни грижи

Coolfit набира все по-голяма популярност сред служителите в здравния сектор. Съвсем естествено вследствие на успешното партньорство между CoolFit и Българския лекарски съюз (БЛС), където вече над 1000 лекари се възползват от бенефит услугата, друга голяма асоциация – БАПЗГ (Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи) прояви силен интерес към новата бенефит услуга. Председателят на УС на БАПЗГ г-жа Василева е убедена, че сътрудничеството с Coolfit ще допринесе за активен отдих и възстановяване на професионалистите по здравни грижи. “Подадената ни ръка от Coolfit ще спомогне за постигане на здрав дух в здраво тяло, това от което имаме нужда, за да сме пълноценни в професионален аспект.”
В стремежа си за постигане на стабилни и трайни партньорски взаимоотношения CoolFit предостави услугата си на членовете на БАПЗГ. Новото партньорство осигурява бързо и лесно заявяване на абонамент на преференциални условия, което се извършва чрез регистриране на promo.coolfit.bg/bapzg и въвеждане на своя УИН. Регистрацията на новия потребител ще бъде одобрена в рамките на 24 часа и той ще получи имейл с достъп до приложението. Веднага след това ще има възможност да посещава над 200 спортни обекта и да избира между 500 активности за спорт и релакс.
В случай, че потребителят желае да добави придружител, ще може да го направи през мобилното приложение, като избере бутона “Добави придружител” и попълни данните на своя придружител, който от своя страна ще получи имейл до 48 часа, и в него ще се съдържа достъп до мобилната апликация.
Спортната карта е достъпна, комбинативна и си партнира с най-добрите спортни центрове.
CoolFit продължава да разраства клиентската си мрежа от фирми, поради гъвкавите условия и минималния административен ангажимент от страна на ползвателя, затова и интересът от асоциациите в България не закъсня. Не случайно различни организации у нас насочват вниманието си върху бенефит услугата, където ползвателите само с един клик получават достъп до луксозните фитнес центрове и релакс зони от най-висок клас. Сред тях са Pulse Fitness, Athletic Fitness, Dance station и oще над 200 други спортни и релакс обекта.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg