Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Без напрежение: гол-бижу на Мондиал 2022, чийто автор сам не повярва, че е зачетен (ВИДЕО)

Сърбия срещу Камерун до голяма степен изненадващо се превърна в един от най-вълнуващите мачове на Световното първенство 2022 до момента. Двата отбора не съумяха да се победят и завършиха при равен резултат 3:3.
И двете селекции имаха сериозна нужда от победата и това си пролича в играта им. Африканската страна поведе, след това допусна пълен обрат и дори изоставаше с два гола разлика, но впоследствие стигна до ремито и грабна първа точка.

Винсент Абубакар отбеляза прекрасно попадение с 2:3, което несъмнено попада сред най-красивите на Мондиал 2022. Той обаче не посмя да изрази своята радост. Дори напротив – директно погледна тъжно към главния рефер и сякаш не вярваше, че е бил в редовна позиция.
След секунди на преглед на ситуацията с ВАР обаче той можеше да отприщи радостта си, след като научи, че всъщност засадата е вдигната некоректно спрямо правилата на играта.
Научете повече за това как Камерун и Сърбия спряха дъха на футболните фенове с 6-голов трилър на Мондиал 2022 (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ).

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg