Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Барселона пуска ценни артикули от "Камп Ноу" в продажба, за да събира пари

Барселона ще направи всичко възможно, за да събере възможно най-много пари това лято. Нарастващият дълг на клуба и трудностите да се впишат в лимита на заплатите си в Ла Лига означават, че те се стремят да внесат възможно най-много пари, като същевременно „затягат коланите“ в клуба.
Барселона в трескаво събиране на пари

Според Sport, това включва извличането на възможно най-много пари от „Камп Ноу“. Скоро магазинът на Барселона ще отвори нова секция, наречена „Barca Memorabilia“, която ще включва части от стадиона, които феновете могат да закупят като сувенири или спомени от стадиона.
Членовете първо ще получат достъп до тези продукти, преди да бъдат отворени за други фенове. Сред артикулите, които ще се продават, са тревата на „Камп Ноу“ и седалките.
„Блауграна“ ще започне работа по разрушаването на третото ниво на стадиона, преди ремонтът да започне следващата седмица, след последния им домакински мач за сезона срещу Реал Майорка в неделя. След това те ще се преместят на стария олимпийски стадион и ще се завърнат на новопостроения „Камп Ноу“ преди края на 2024 г. Президентът на клуба Жоан Лапорта бе категоричен, че ще имат най-добрия стадион в света.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg