Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Барселона изцяло прехвърли отговорността на Меси за завръщането му на "Камп Ноу"

Името на Лионел Меси продължава да вдъхва надежда на “Камп Ноу”, където се надяват на благоприятно развитие, което да върне аржентинеца обратно в Барселона.
На “Камп Ноу” явно не са доволни от спекулациите за Меси

Жорди Кройф, който все още спортен директор на Барселона, коментира, че “решението е на Лео”.  “Ще зависи от феърплея и от него, но мисля, че точно сега зависи повече от него Той все още играе с ПСЖ, остава му още един мач в лигата и няма да говорим за бъдещето му”, сподели той.
“Решението зависи от него, той все още завършва договора си, сигурен съм, че много отбори го искат и решението е изцяло негово. Ако клубът се опитва, то е защото може. Сега зависи от него, когато играчът завърши неговия договор, ще реши”.
Междувременно Енрик Масип, член на техническия секретариат, коментира, че “очакват важен въпрос, който е към финансовия феърплей и когато има отговор, биха могли да действат”. “Барса трябва да разгледа ситуацията си. Ние винаги сме оптимистично настроени, но трябва да разберем феърплея и да изчакаме. Не мисля, че случилото се преди две години има някакво влияние, мисля, че ситуацията между него и президента е решена”. Меси постоянно е свързван с трансфер на различни места, като най-упоритата оферта е от Саудитска Арабия. Заговори се, че дори има оферти и от Висшата лига.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg