Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Барселона в очакване на присъдата от УЕФА, само един от сценариите е добър за клуба

В Барселона очакват с нетърпение да разберат дали ще има санкции от страна на УЕФА по случая “Негрейра”. Разследван както от испанския отдел за борба с корупцията, така и от УЕФА, Mundo Deportivo твърди, че Барселона ще получи присъда от европейската футболна централа през следващите седмици.
Три варианта пред Барселона

Разглеждат се три различни варианта. От УЕФА биха могли да решат, че няма нарушение и в този случай ще затворят случая. Барселона настоява, че е невинен по въпроса, след като плати на вицепрезидента на съдийската комисия около 7 милиона евро за 17 години.
Ако открият, че Барселона нарушава правилата и са се опитватли да повлияят на резултат или изход на двубой, тогава те могат да бъдат незабавно отстранени за следващия сезон в Шампионска лига. Ход с потенциално големи последици.
Това не само ще удари значително финансите на “блауграна”, но ще навреди на техния имидж и способността им да привличат играчи в клуба. Без съмнение те вероятно ще обжалват подобно решение, но това ще бъде горещо оспорван иск.
Третият вариант е те да решат да заведат извънреден иск, което би означавало без незабавна санкция, а ще се изчака или ще се вземе предвид решението на испанската съдебна система. Това означава, че случаят ще се проточи много дълго във времето. Междувременно Шави за пореден път обяви, че се надява Меси да се завърне в Барселона, но зависи от едно нещо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg