Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Байерн Мюнхен е поредният гранд, който желае Деклан Райс

Новият треньор на Байерн Мюнхен – Томас Тухел, е поискал от ръководството на клуба да му осигури английския национал и футболист на Уест Хям Деклан Райс през летния трансферен прозорец.
Полузащитникът на „чуковете“, за когото се борят всички гиганти от Висшата лига, е изключително скъп и Уест Хям няма намерение да го продава за по-малко от 120 милиона евро. Настоящият спортен директор на Байерн Хасан Салихамиджич вече е установил контакт с представителите на Райс, но все още не е сигурно дали баварците ще изпълнят желанието на мениджъра си.

Байерн е познат като клуб, който е внимателен в харчовете си, така че, ако Уест Хем не се поддаде, а е трудно да се очаква такова нещо, когато интересът към полузащитника е толкова голям, шансовете той да акостира в Мюнхен са малки.
Райс има още една година от договора си с Уест Хям и това е шанс за „чуковете“ да спечелят сериозна сума пари, защото може да го загубят безплатно през следващото лято.
Докато в Байерн мислят по казуса „Райс“, то един от най-богатите германци е готов да финансира баварците да върнат Кристиано Роналдо в европейския футбол.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg