Асен Чандъров с първи думи като играч на Левски – изрази готовност да се бори: Очаквам повече игрови минути

Новият футболист на Левски Асен Чандъров пое към Дубай, където ще се присъедини към „сините“. Полузащитникът е юноша на клуба и се завръща у дома. Той сподели очакванията си за втория си престой на „Герена“.
Чандъров призна, че е готов да се бори за мястото си в отбора и сподели какви разлики очаква в сравнение с първия си престой – „повече успехи, повече игрови минути и да успее да се наложи“.
„В Дубай е добре, топло е, със сигурност е по-добре от България. Очаквам по-добри неща този път (бел. ред. отколкото при първия си престой). Очаквам повече успехи с отбора, повече игрови минути и да успея да се наложа.

Не помня даже колко мача съм изиграл миналия път. Амбициран съм естествено, аз съм доста амбициозен човек. Който ме познава, знае. Готов съм да се боря с конкуренцията. В Левски има много качествени футболисти особено в средата на терена.
Конкуренцията е полезно нещо, така че се надявам да успея да се наложа в отбора. С доста момчета се познавам, играл в Левски с някои от тях, други извън терена. Готов съм да вляза в подготовката, не съм спирал да тренирам, имам си индивидуална програма от отбора на Септември, даже вече бях почнал подготовка с тях. Аз съм напълно готов и за някоя от контролите“ – започна Чандъров.
За финал той сподели, че е имал тъжно сбогуване със Септември, но и че „това е футболът“. Чандъров заяви за бившия си тим, че има много качествени футболисти, както и че е бил един от най-възрастните там.
За колко време е договорът на Чандъров с Левски и повече информация за играча, който трябва да замести Георги Миланов.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg