Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Артета взе кардинално решение за Габриел Жезус

Арсенал няма планове да инвестира пари през зимния трансферен прозорец, с които да се опита да намери алтернатива на контузилия се на Мондиал 2022 – Габриел Жезус. В петък вече нападателят игра за първи път на Световното първенство, но получи травма по време на срещата с Камерун.
По предварително, но все още непотвърдени информации контузията на Жезус е в коляното и тя ще го извади от игра в следващите три месеца. Според лондонски медии обаче Микел Артета е реагирал спокойно на вестта за голмайстора си и няма да форсира трансфери през зимата, за да го замени.
Жезус има ключова роля в отбора на Арсенал до този момент, като спомогна на отбора да е еднолично на върха във Висшата лига. Все пак се очаква Габриел Мартинели и Букайо Сака да заменят Жезус, докато бразилецът се възстанови напълно.
Пред Артета има опцията и Еди Нкетия, който през този сезон е низвергнат, но в този момент юношата на клуба може и да запише повече минути за лондонския тим. А кой белгиец беше искан от Арсенал, разберете в този материал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg