Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Аржентина вади №10 от употреба, след като Лионел Меси се пенсионира

Световният шампион Аржентина ще извади №10 от употреба, когато легендата на „гаучосите“ Лионел Меси, реши да се оттегли от националния отбор, сподели президентът на аржентинската футболна федерация – Клаудио Тапия.
Президентът на Аржентинската федерация (АФА) Клаудио Тапиа обяви тази информация за оттеглянето на номера на Бълхата, който първо беше носен от Диего Марадона, а сега от самия Меси.
„Когато Меси се оттегли от националния отбор, ние ще изтеглим номер десет от игра и никой играч след него няма да го носи. Мисля, че Лео заслужава такава чест“, каза Тапия в интервю.

Към момента е сигурно, че Меси ще играе за Аржентина до следващото лято, когато по програма е Копа Америка в САЩ, където „гаучосите“ ще защитават титлата, спечелена през 2021 година на „Маракана“ в Рио де Жанейро.
Аржентинците се надяват, че след континенталното първенство Меси ще продължи да играе поне до Мондиал 2026 в САЩ, Мексико и Канада и ще се превърне в първия с шест участия на световни финали и ще води националния отбор в защитата на короната от Катар.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ясна е сумата, която ще примами Лео Меси в Саудитска Арабия.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg