Арабски бизнесмен изуми: Катарците снимаха Ивана Кнол, не защото я харесват

Хърватката Ивана Кнол стана най-известната фенка на приключилото Световно първенство по футбол в Катар. Брюнетката се появяваше на стадионите в оскъдно облекло и радваше останалите привърженици, а консервативните местни не стояха настрани и, също като останалите, вадеха телефоните си и снимаха пищната красавица.
Оказа се обаче, че тези снимки не са правени, защото Ивана им харесва, а по съвсем други причини. Поне така твърди арабският бизнесмен Мохамед Хасан Ал-Джефаири.
ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ИВАНА ВИЖТЕ ТУК
„Нашите фенове снимат Кнол, не защото тя им харесва, а защото не им харесва как неподходящо е облечена. Това ще ви го потвърди всеки един жител на Катар. Той я снима, за да съобщи това на хората“, написал Ал-Джефаири в профила си в социална мрежа.
Любопитно е, че 30-годишната хърватка не за първи път присъства на световно първенство по трибуните. Тя е била и на Мондиал 2014 в Бразилия, и на този в Русия през 2018-а, като се е надявала да стане известна още тогава, но шансът ѝ се усмихна чак при третия опит – в Катар. А сексапилната Ивана се разхвърля в пустинята, въпреки че Хърватия не стана шампион. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg