Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Арабският "снайперист" на Мондиал 2022: телефон, бинокъл и всеки играч е под "прицел" (ВИДЕО)

Имаше известни резерви относно привържениците, които ще посетят на живо двубоите от Световното първенство 2022. Повечето от тях се сбъднаха, а от друга страна прави впечатление, че посещаемостта на сблъсъците далеч не са “като за световно”, въпреки че от домакините се опитват да го представят по този начин.
И все пак феновете по трибуните са все така колоритни. Вече имаше няколко интересни случаи – стартът бе сложен със запалянко, подкрепящ Еквадор, който открито посочи, че катарските пари за причина за отмяната на гол от ВАР в откриващия двубой.

Той си навлече гнева на фен на домакините и се стигна до размяна на реплики. Последваха няклко разказа на английските привърженици за това как са попадали в палатите на местни хора, които си имали лъвове, маймуни и други нетрадиционни “притежания”.
Разбира се, не можем да пропуснем и фенът на Саудитска Арабия, който бе заснет как се съблича при гола на Роберт Левандовски, само за да остане по тениска на… Полша.
Най-новото любопитно видео с участие на запалянко пък показва как той използва бинокъл и телефон, за да прецени нещо. Стартираха шегите, че си е измислил свой ВАР, а други призова да му се покаже как да приближава с камерата от телефона. Вижте нетрадиционната ситуация по-долу в материала.
Всички най-важни и любопитни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.
@bestoffootball Let us introduce to you… The real VAR @Cristina Ballesteros #foryourpage #fyp #worldcup2022 #VAR #football ♬ origineel geluid – Bestoffootball

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg