Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Араби се облизват за Лазар Туфегджич?

Трансферният прозорец наближава, а клубовете вече поглеждат смело към най-големите си цели на пазара. Според информация на “Мач Телеграф” такава цел на клубове от Близкия Изток е едно от новите попълнения на ЦСКА Лазар Туфегджич.
Туфегджич, който подписа с “червените” след желание на треньора Саша Илич е заинтригувал арабски клубове с изявите си. Информацията гласи, че подобен интерес към неговите права е имало още преди акостирането му на “Българска армия”, но той е предпочел да стане част от 31-кратния шампион на България.
25-годишният полузащитник дойде с големи очаквания в България, след като родният гранд плати 300 000 евро на бившия му Спартак Суботица. Първоначално той не впечатли особено с изявите си, но постепенно намери формата си. 
Към момента Туфа има изиграни 23 мача с червената фланелка, в които записва 2 гола и 7 асистенции. Авторитетното издание “Transfermarkt” оценява състезателя на 1.2 млн. евро, което е 4 пъти повече от заплатената за него от “армейците” сума. Въпреки това обаче подобна сделка е малко вероятна, предвид желанието на футболиста, треньора, а и позицията на ЦСКА като лидер в класирането в Първа лига и 1/4 финалист за Купата на България.
Ето с какъв футболист ръководството на “червените” преговаря за входящ трансфер

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg