Анчелоти засегна противниковия треньор след успеха на Реал за Купата, той му отвърна с нападка на лична основа

Реал Мадрид победи трудно нискодивизионния Касереньо с минималното 1:0 в двубой за Купата на Краля. След срещата Карло Анчелоти бе меко казано недоволен от фактор в мача на Реал. Италианецът визираше тревното покритие, на което се състоя сблъсъкът.
Наставникът на Касереньо Хулио Кобос бе помолен да коментира думите на противниковия специалист и не започна по особено мил начин, като се хвана за възрастта на Анчелоти. Впоследствие призна и че е останал изненадан от коментара на Карлето.
„Мисля, че това е футбол… А и Анчелоти е по-стар. Играл е на много по-лоши терени от този. Бях изненадан от това, което е казал. Вярвам, че на лошите терени отборите, които имат повече играчи с технически качества, имат нужда от три докосвания, както и от само едно, за да контролират топката. Това бяха извинения“ – сподели Кобос.
„Бяхме толкова близо, всичко бе в ръцете ни. Те не бяха щастливи, не се чувстваха комфортно. Реал Мадрид страда много“ – допълни още Хулио Кобос, който призна, че отборът му е играл така, както си е представял.
Вижте всичко най-важно от измъчената победа на Реал Мадрид за Купата на Краля (ВИДЕО).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg