Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Анчелоти е готов да се бори за мястото си в Реал Мадрид и знае как може да разсее всички съмнения

В последните месеци позицията на Карло Анчелоти в Реал Мадрид е широко дискутирана, като дори се появиха информации, че ще бъде сменен след края на сезона. Италианският специалист обаче за пореден път показа колко уважава клуба и е готов да го води, докато го искат. „Белия балет“ гостува днес на Барселона в опит да скъси разликата от 9 точки в Ла Лига.
Къде да гледаме дербито Барселона – Реал Мадрид?
Ще остане ли Анчелоти и след края на сезона?

„Няколко пъти съм казвал, че ще остана в този клуб до края на живота си, но това е невъзможно. Клубът трябва да вземе решение и ще го направи в края на сезона, каквото и да се случи. Моята позиция е, че бих искал да продължа и се надявам да мога да го направя. Радвам се на всеки ден, в който клубът иска да съм тук.
Ако ме искат за три месеца, ще се възползвам максимално и важи същото, както ако ме искат за три години. Ще бъда благодарен на клуба за времето, което прекарах тук до края на живота си. Както и да е, сигурен съм, че ще спечелим нещо този сезон и това ще разсее съмненията. Ние сме в неизгодно положение за Купата и в Ла Лига, но това не е така в Шампионска лига“, категоричен бе Анчелоти преди „Ел Класико“.
Той коментира и жребия за Шампионска лига, който отреди на 1/4-финалите да се изправят срещу Челси, като първият двубой е в Мадрид. „Миналата година всички реванши бяха у дома и това наистина ни помогна, но не мисля, че това ще ни попречи тази година. Просто знам, че Бернабеу наистина ще застане зад нас в първите мачове“. Анчелоти бе категоричен, че няма никакво място за подценяване срещу Барселона и всички играчи трябва да са на 100%.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg