Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Антъни Иванов избухна след исторически успех за родното плуване: Сипете си по една голяма ракия и пукнете от яд!

Българските плувци постигнаха исторически успех! Щафетата ни на 4х200 м свободен стил се класира за финала на Световното първенство по плуване в малък басейн, което се провежда в австралийския град Мелбърн.
Петър Мицин, Калоян Братанов, Антъни Иванов и Йордан Янчев завършиха на 6-то място в сериите, като финишираха с време 6:56.42 минути. Така бе подобрен старият национален рекорд, който бе постигнат през 2018 в Китай. Тогава хронометърът спря на 7:15.85.
По този начин българска щафета за първи път ще плува на финал на Световно първенство. Национален рекорд постигна и Мицин, който завърши поста си за 1:43.76 мин.
 Най-добрият ни плувец Антъни Иванов изригна с два поста в личния са профил във Фейсбук след историческия успех.
„Изхвърлихме действащите световни рекордьори Бразилия, които се наредиха 9-и. Най-силната генерация в историята на българското плуване!”, написа Антъни Иванов в първата си публикация.
След това той изригна срещу хейтърите.
„Тази щафета беше специално за всички сайтове, медии и хора, които казаха, че за пръв път в последните 4 години няма да плувам на финал на Световно първенство и подцениха и момчетата в щафетата и мен. Сипете си по една голяма ракия и не коментирайте спорт, от който не разбирате.
Искам да се пукнете от яд, понеже вие не можете да се зарадвате, че хората, които са тук прославят една малка България с население 7 милиона. Може да не съм имал най-добрата годинаq за което със сигурност помогнаха и много хора в България по един или друг начин, но не съм бил по-щастлив и горд през кариерата ми на плувец. Приятен ден, хейтъри!
За хората, които ни подкрепят, бъдете сигурни, че ще се връщаме по-силни всяка година. Финалното плуване на щафетата ще бъде в 12.45 българско време днес”, публикува Иванов.
Финалът е днес от 12:45 часа, а първи в него влиза четворката на САЩ.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Антъни Иванов използва фраза на Гай Юлий Цезар, след като КАС върна състезателните му права
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg