Антонио Конте: Не съм щастлив от това, което стори Висшата лига

Предводителят на Тотнъм Хотспър – Антонио Конте, се възпротиви на програмата, която Висшата лига гарнира на „шпорите“. Италианецът не е доволен от възгледите на лигата и каза, че не е щастлив от този факт.
„Това е странна ситуация и честно казано да играем толкова скоро, само една седмица след Световното първенство, аз лично не съм много щастлив Невъзможно е да им дадем много почивка, а със сигурност с играчите, които не бяха на Световното първенство ние работим четири седмици… Сега те са на ниво, което е по-добро от това на футболистите, които бяха на финала на Мондиала“, каза Конте пред британските медии.
„По тази причина смятам, че трябва да взема най-доброто решение за мача срещу Брентфорд“, каза Конте, добавяйки, че играчите, които се завърнаха от Световното първенство, в момента „не са на най-високо ниво“. 
„Ситуацията е трудна, защото имам добър играч в отбора си, но той никога не е на разположение. Все едно го нямаш“, добави той за травмата, която тормози Лукас Моура. А кога Митко Бербатов като играч на Тотнъм смая по Коледа Англия, разберете в този материал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg