Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Анте Шимунджа очаква труден мач и вярва в успех на Лудогорец над Левски

Треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде традиционната пресконференция преди двата мача на българския шампион с Левски от Първа лига и Купата на България. 
„Ние не мислим за втори или трети мач. Винаги най-важният мач е следващият, този в четвъртък. Това няма да се промени. Очаквам да е труден мач. Ще се изправим срещу много качествен противник и трябва да сме на ниво, да покажем амбиция, смелост и нашите най-добри качества“, каза Шимунджа.
„Съгласен съм, че тази ситуация е по-специфична. В четири дни ще играем за един и същ противник. Фокусиране сме върху първия мач и когато анализираме противника Левски е много трудно да промениш нещо за два-три дена специално в анализа. Това което очаквам от тях е да сменят формацията в един от мачовете. Още веднъж, нашият фокус е върху мача в четвъртък, защото това е най-важният мач в момента“.
„Разбира се, споделих вече, че когато играем на всеки три-четири дена това е привилегия, означава, че сме успели. Имахме повече време да тренираме и да възстановим нашите играчи. Ще сме готови за двата мача с Левски. Нивото на тренировките и мотивацията е много високо. А какво е по-добре за нас, ще видим след края на мачовете“.
„Искам да кажа, че полусезонът не е приключил още, имаме още два мача. За нас всички състезания, в които участваме, са много важни. В четвъртък е мач за шампионата, това е главна цел за сезона и в момента е най-важният мач“, добави още словенецът.
Ето какво каза и противниковият наставник Станимир Стоилов.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg