Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Анте Шимунджа коментира годината на Лудогорец и слуховете, че ще бъде освободен

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде интервю пред словенския вестник “EkipaSN”, в което говори за отиващата си 2022 година и успехите на “орлите”:
“Имахме брилянтна година. Спечелихме титлата с рекорден аванс. Участвахме в групите на Лига Европа, където срещнахме много силни отбори, класирахме се за елиминационните битки в Лигата на конференциите. Наред с това сме и в борбата за титлата, продължаваме напред и за Купата на България. Това са успехи, които ни мотивират за пролетния дял на кампанията”, заяви той пред изданието.
“Имаме нужда от почивка, защото изиграхме 35 мача през есента”, призна наставникът на “орлите” и допълни: “Прецизирали сме програмата за зимната подготовка. Искаме да продължим да се развиваме като отбор. Това е процес, който не се случва за една вечер. Имаме много качества и нашият облик ще стане по-добър”.
За финал Шимунджа коментира слуховете, че може да бъде освободен от Лудогорец: “Нямам информация за бъдещето. Искам да бъда честен с всички – клуба, играчите, футбола. Знам какво трябва да направя, за да остана в Лудогорец”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Звезда на Лудогорец сложи всички от Първа лига в малкия си джоб

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg