Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Александър Везенков: България не е и на средно ниво, не мога да кажа 3-ма българи, играещи в чужбина

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде обширно интервю за специализирания сайт Basketnews. В него той бе запитан и за родния национален отбор. Както е известно, след над 10-годишно прекъсване България игра на Евробаскет през миналото лято.
За съжаление, Везенков не е сигурен дали това ще се случи отново скоро, като призна, че покрай всички прозорци (често клубовете не пускат баскетболистите си в националните отбори поради засичане) може и да няма възможност да помага на “лъвовете”.
Кога България ще играе пак на Евробаскет и там ли ще е Везенков?
“Беше хубаво да играем срещу всички тези играчи от НБА, от Евролигата. Мисля, че бяхме прилично добри. Бихме Грузия, загубихме от Черна гора и накрая от Белгия. Не знам кога ще играем отново на Евробаскет, защото с всички тези прозорци може и да нямам възможност да помогна на отбора.
Българският баскетбол не е на топ ниво в момента, дори не е и на средно. Не знам кога ще имаме нова възможност да играем на Евробаскет, но да се надяваме, че няма да ни отнеме 10-15 години да го сторим отново” – започна Везенков.

Той сподели и че всички трябва да се синхронизират и да работят заедно:
“Не знам колко светло е бъдещето, ако всички не се обединят и не работят заедно. Сега не мога да кажа трима български играчи, които играят извън страната. Трудно е. Не съм тук да критикувам, надявам се да намерят път към Евробаскет отново” – допълни Везенков.
Припомняме, че съвсем наскоро обявиха Везенков за над всички в Европа за целия сезон.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg