Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Актрисата Диана Димитрова разкри, че е бита от колега (СНИМКИ)

Диана Димитрова, позната от сериалите „Откраднат живот“, „Дяволското гърло“ и „Лъжите в нас“, разкри, че е станала жертва на насилие преди 5 години. Тя е била бита по време на снимки. Макар че не назовава името на насилника си, Димитрова е категорична: „почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия“.
32-годишната звезда сподели за ужасната случка преди часове във Facebook профила си. Тя качи и снимки, на които се виждат синините по лицето и тялото ѝ.
„5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.
Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.
Защо избрах това?
Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително.
За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.
Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове.
Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение.“
По-долу можете да прочетете целия ѝ шокиращ разказ:
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg