Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ако сте навършили 50 – тези витамини и минерали са безценни за вас

Съществува предложение за една допълнителна добавка, която може да бъде от полза за възрастните. Това е витамин D, който в съчетание с калций укрепва костите.
Също така се препоръчва друга добавка, предложена от експерти – витамин B6, който е необходим за образуването на червени кръвни клетки.
Още една хранителна добавка, която може да ви бъде от полза, е витамин B12, който помага за поддържането на нервната система и нивата на еритроцитите. Тази добавка се препоръчва, тъй като след определена възраст тялото трудно абсорбира или въобще не поема достатъчно от този витамин.
Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.
Жените над 50 години имат нужда от 1200 мг калций на ден, докато мъжете – 1000 мг, а след 70 години дозата може да бъде увеличена до 1200 мг. И двата пола се нуждаят от 2,4 мг витамин B12 всеки ден. Хората във възрастовата група от 51 до 70 години имат нужда от 600 МЕ витамин D на ден, а след 70 години нивото на този витамин трябва да се увеличи до 800 МЕ на ден.
The post Ако сте навършили 50 – тези витамини и минерали са безценни за вас appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com