Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ако искате да сте здрави и енергични, яжте тези храни

Всичко, което консумираме, влияе на нашето здраве – на физическо и психическо ниво. Ето защо подбрахме някои от най-полезните храни, които задължително трябва да включите в менюто си.
Кокосово масло
Смята се, че кокосовото масло е здравословна храна, която може да помогне в борбата с излишните килограми, подпомага имунната система, предпазва от заболявания на щитовидната железа.
Авокадо
Авокадото е растение от семейство лаврови. Произхожда от Централна Америка. То съдържа мононенаситени мазнини, които ускоряват метаболизма и предпазват клетките от свободните радикали.
Плодът намалява нивата на холестерола, лекува рани, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулт и е полезен за вашите очи и коса. Можете да добавите половин авокадо към салатата от домати и – поръсена с морска сол, да я превърнете в здравословна закуска.
Вижте още: Не сте подозирали за тези ползи на киселото зеле
Моркови
Морковът е нискокалоричен, а същевременно съдържа целулоза и е богат с витамини и минерални соли, следователно е подходяща храна за намаляване на излишни килограми и регулиране на личното тегло.
Най-често изучаваните здравословни ползи от морковите са свързани със сърдечносъдовата система. 10-годишно проучване в Нидерландия установява, че хора, които ядат моркови всеки ден имат много по-нисък риск от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Смята се, че това се дължи на защитната роля на антиоксидантите в морковите.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg